Social – democrații au ieșit la vot

colaj-psd

Ieri, social – democrații din toată țara au mers la urmele de vot pentru a-și alege noul lider. Deși a fost un singur candidat înscris, pesediștii au spus că scrutinul era necesar pentru stabilitatea partidului.

vot-PSD-(4)

La Gorj au fost amplasate în jur de 90 de secții de votare, 12 fiind numai în Târgu Jiu. Liderii organizației județene au mers încă de la primele ore să-și aleagă conducătorul. Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a precizat că social – democrații gorjeni au fost mobilizați și este convins că Liviu Dragnea va primi votul favorabil pentru a conduce partidul. Astăzi (ieri, n.red.) toți membrii PSD din țară votează președintele la nivel național. Cum avem un singur candidat, sunt sigur că va fi câștigător domnul Liviu Dragnea. La Târgu Jiu membrii PSD sunt mobilizați. Sincer, nu credeam că va fi atâta participare, dar acum să vedem în ce procent vom avea prezența. Este foarte bine ca alegerea președintelui să treacă prin acest vot. Eu sunt sigur că domnul Liviu Dragnea va conduce foarte bine PSD-ul pentru că are o experiență în domeniu”, a declarat Cârciumaru.

Călinoiu: „Este o garanție a stabilității politice”

Președintele executiv al organizației de la Gorj, Ion Călinoiu, a precizat că, prin acest vot, partidul va da dovadă de unitate și stabilitate pe scena politică: “Trebuie să ne menținem în continuare partidul la performanța pe care a înregistrat-o și nu este niciun secret că la baza rezultatelor bune a stat unitatea partidului. Prin desemnarea președintelui cu votul majorității este o garanție a menținerii unității partidului și o garanție a stabilității politice de care are nevoie întregul eșichier politic românesc. Este nevoie de această stabilitate pe care PSD-ul a demonstrat-o, mai ales în perioada care urmează”.

Ponta și Costoiu au votat în București

Președintele executiv a afirmat că premierul Victor Ponta și senatorul Mihnea Costoiu nu vor vota în Gorj. Deși fac parte din organizația de la Gorj, cei doi vor vota în București noul președinte al partidului: “Nu vin să voteze în Gorj, pot să voteze și în alte organizații, dar cu adeverință de membru de partid de la organizația din care face parte. Au primit aceste adeverințe și votează în București”.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR PSD: Gorjul, marginalizat la rectificare din cauza URII lui Dragnea faţă de Ponta

Primarul social-democrat al comunei Bengeşti-Ciocadia crede că gorjenii au de suferit de pe urma războiului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.