joi , 19 octombrie 2017 - 19:12

Social – democraţii decid soarta lui Victor Ponta

Ponta

Soarta fostului premier Victor Ponta va fi decisă pe 15-16 decembrie în cadrul Comitetului Executiv al PSD. Liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat pentru presa centrală că deşi Codul de Conduită al partidului prevede ca niciun membru aflat sub control judiciar nu poate beneficia de sprijinul partidului, Victor Ponta este un caz mai special.
Astfel, social –democraţii vor decide la sfârşitul săptămânii viitoare dacă Victor Ponta va mai candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. În prezent, Ponta este deputat de Gorj, iar social–democraţii de Gorj îl vor din nou pe listă pentru încă un mandat. ”Va fi un subiect la Comitetul Executiv Național. Pe lângă invitația publică îi vom trimite și o invitație oficială. Victor Ponta nu-l putea pune pe Sebastian Ghiță pe liste. Am avut proceduri, liste trimise în teritoriu și am convenit că acele liste trebuie adoptate de Comitetele Executive Naționale din teritoriu. În ceea ce privește prevederea din Codul de integritate, vom discuta în CEX pentru că Victor Ponta este un caz special. Va trebui să luăm o decizie, dar opinia mea este că Victor Ponta trebuie să fie pe liste”, a declarat Liviu Dragnea.


loading...
Loading...

Citește și

Candidat penal la Primăria Telești. Vezi pentru ce a fost condamnat!

Partidul Mișcarea Populară Gorj l-a prezentat, săptămâna trecută, pe Gheorghe Mogoșanu, candidat la funcția de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.