Social – democraţii, replici acide către liberali: Sunt frustraţi

PSD-Gorj-cmk

Declaraţiile liberalilor prin care transmit factorilor de răspundere de la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Gorj să nu permită prezența lui Victor Ponta la festivitatea de deschidere a noului an şcolar au creat mare vâlvă în rândul social-democraţilor. Pesediştii nu au ezitat să sară în apărarea lui Victor Ponta.
Vicepreşedintele PSD Gorj, Aurel Popescu, a comentat declaraţiile făcute de liberali după ce numele lui Victor Ponta a părut într-un nou dosar. Popescu a afirmat că liberalii gorjeni care îl critică pe Victor Ponta sunt frustraţi. „Bineînţeles că Victor Ponta este în continuare candidatul nostru pentru Camera Deputaţilor. Eu sper să se rezolve această problemă şi domnul Victor Ponta să fie în continuare candidatul nostru. Urmează să purtăm discuţii în cadrul Biroului Permanent şi în cadrul Comitetului Executiv despre această situaţie (dacă Victor Ponta poate candida, aflându-se sub control judiciar, n. red.). PNL critică întotdeauna. Şi cred că anumiţi lideri PNL au şi frustrări în ceea ce-l priveşte pe Victor Ponta. Întotdeauna Victor Ponta a dovedit că poate fi un lider, alţi lideri locali PNL nu se ridică nici de departe la nivelul lui Ponta, lucru care provoacă frustrări. Nici nu vrem să gândim o asemenea alternativă (ca Victor Ponta să nu mai fie candidat de Gorj, n. red.). Eu unul îmi doresc ca Victor Ponta să deschidă lista pentru Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din partea PSD Gorj”, a declarat Aurel Popescu.

Florescu: „Nu ştiu cine poate să pună sub semnul întrebării capacităţile intelectuale ale lui Victor Ponta”

Ciprian Florescu, vicepreşedinte PSD Gorj, le-a transmis liberalilor să se uite în partidul lor, înainte să vorbească de Ponta. „Nu ştiu cine de la PNL poate să pună sub semnul întrebării capacităţile intelectuale ale lui Victor Ponta. Mi-e teamă că mulţi dintre politicienii de la PNL cad în acel păcat pe care din nefericire şi societatea românească l-a promovat în ultima perioadă. Nu ne uităm în ograda noastră, nu ne uităm în oglindă, nu ne uităm cine suntem, în schimb avem de fiecare dată cuvinte grele pentru oameni care au performat pe diferite funcţii. Comunicatul pe mine mă lasă rece. L-am văzut, l-am citit şi nu există absolut niciun argument solid în spatele acestuia. Sunt doar nişte declaraţii de presă. În spatele acestui comunicat, există o doză de răutate”, a declarat Florescu.


loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *