sâmbătă , 21 octombrie 2017 - 2:35

Șoferii români ar putea scăpa de plata asigurării obligatorii pentru mașini

Nemulțumirile transportatrilor, dar și ale celorlalți români care au în proprietate un autovehicul legate de valoarea foarte mare a taxei de răspundere civilă auto, RCA le dă de gândit parlamentarilor care vor să vină în ajutorul acestora și să-i scutească de anumite taxe pe care ei le consideră inechitabile și incorecte.

Concret, la Parlament s-a depus un act normativ prin care se cere eliminarea RCA pentru acei posesori de mașini care au încheiată și o asigurare de tip CASCO.

Sursa: Libbertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

FOTO. A găsit un portofel cu 700 de EURO. Vezi ce a făcut cu banii!

Un bărbat, de 22 de ani, din comuna Corcova, județul Mehedinți, s-a prezentat, joi, la …

Un comentariu

  1. Eu stiu ca asigurarea CASCO se referea la propriul autoturism .In situatia ca asigurarea de raspundere civila nu va mai fi abligatorie pentru cei cu CASCO,atunci probabil ca cele doua vor fuziona,dar si pretul acestui tip de asigurare va exploda. Este la mintea cocosului,dar probabil ca parlamentarii nu reusesc sa se ridice la acest nivel,sau mai grav poate ca este un proiect strict de campanie electorala si cam atat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.