Soluţii pentru a-l convinge pe iubit să nu mai fie egoist în pat

trc221

Bărbaţii sunt uneori acuzaţi de partenerele de viaţă că sunt egoişti în pat. Pe de altă parte, nu există nici un motiv pentru care o femeie să accepte un astfel de comportament în dormitor din partea iubitului.

A avea o relație cu un bărbat care se gândește doar la propria satisfacție sexuală nu este atât de simplu și poate fi o problemă destul de delicată, mai ales pe termen lung. În articol, îți voi spune cum îl faci pe partenerul de cuplu să nu mai fie egoist în pat.

Stai de vorbă cu el şi dă-i de înţeles că te deranjează acest lucru
Atunci când simți că partenerul de viață nu îți acordă atenție suficientă în timpul partidelor de sex este cazul să ai o discuție cu el. Această problemă trebuie abordată cu foarte mare delicatețe, fără un tot ridicat și fără să dați vina unul pe celălalt. Acesta e primul pas să îl faci să nu mai fie egoist în pat. Explică-i cât de mult îl iubești, că îți place compania lui, dar simți nevoia ca sexual să îți acorde mai multă atenție și să nu se mai gândească doar la nevoile lui. Cu siguranță această discuție nu îl va lăsa indiferent.

Masajul poate fi o modalitate de a vă apropia
Masajul poate fi în egală măsură relaxant și incitant. Beneficiile lui pot depăși cu mult nivelul fizic la care puteți ajunge, vă va putea aduce mai aproape ca și cuplu, demonstrându-vă că fiecare din voi ține și la plăcerea celuilalt. Oferă-i un masaj, iar acest lucru îl va detensiona și cu siguranță va simți nevoia să se revanșeze față de tine cu gesturi tandre. Așa îl poţi face să nu mai fie egoist în pat.

Dă-i o lecție, plăteşte-i cu aceeaşi monedă
Atitudinea egoistă a unui bărbat în intimitate, cu timpul, poate să destrame relația de cuplu. Motiv pentru care găsirea unei soluții este foarte importantă. Există o categorie de bărbați care nu au habar cum să se comporte și cum să satisfacă o femeie în pat. Aceștia considerând că este ceva cât se poate de normal să se concentreze doar pe ceea ce simt ei. Dacă intri în categoria femeilor care au parte de un egoist în pat este momentul să îi dai o lecție. Joacă-i rolul: devino tu cea egoistă, măcar pentru o noapte. Cu siguranţă, va înţelege şi îşi va da seama că trebuie să îţi acorde şi ţie atenţie şi nu să se concentreze doar pe nevoile lui.

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *