duminică , 23 aprilie 2017 - 18:43

Şomerii şi pensionarii primesc mâncare gratis! Vezi condiţiile!

alimente-UE

Furnizarea ajutoarelor alimentare în cadrul POAD 2015/2016 va începe în această săptămână în judeţul Gorj. De aceste ajutoare beneficiază familiile și persoanele singure care au un venit minim, dar şi cei care primesc alocaţie de susţinere a familiei.

Astfel, peste 76.000 de persoane din Gorj vor beneficia de ajutoarele de la Uniunea Europeană. Pe 17 iunie va începe furnizarea alimentelor, primele localităţi care vor beneficia de aceste alimente fiind Târgu Jiu, Baia de Fier, Bălănești, Săcelu, Scoarța și Turburea. „Printre cei care pot beneficia alimente se numără șomerii și pensionarii cu maximum 450 de lei lunar. Și cei care primesc indemnizație specială pentru pensionari sunt incluși în rândul beneficiarilor. Nu sunt exceptați din rândul celor care primesc ajutoare alimentare nici veteranii de război, invalizii, văduvele de război, cei care au fost persecutați politic, cei care au fost deportați în străinătate în vremea comunismului și foștii prizonieri politici. Pachetele din partea UE se acordă și persoanelor cu handicap grav şi accentuat, care nu au parte de îngrijire în servicii sociale. Nu în ultimul rând, alimentele se acordă și persoanelor fără venituri sau care câștigă maximum 450 de lei pe lună și nu fac parte din nici o categorie dintre cele enunțate anterior. Persoanele care fac parte din mai multe categorii de beneficiari primesc ajutor o singură dată”, a declarat Corina Belteu, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Gorj.

loading...

Citește și

Un SFÂRŞIT e un alt ÎNCEPUT! Alte cuvinte

Când am ascultat prima oară „celelalte cuvinte” eram aproape un copil, chiar dacă trecusem uşor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.