Sorin Boza (CEO): Stocurile de cărbune actuale sunt de aproximativ un MILION de tone


Complexul Energetic Oltenia funcţionează cu 7 grupuri energetice, salariaţii din cariere muncind 7 zile din 7. Astfel, stocurile actuale de cărbune sunt de un milion de tone (300.000 de tone, în cariere şi 700.000 la termocentrale), managerul CEO, Sorin Boza, estimând că, până la 15 noiembrie, în termocentrale şi cariere vor fi rezerve de până la 1,5 milioane de tone de cărbune.

Directorul companiei şi preşedinte al Directoratului, Sorin Boza, a făcut precizări referitoare la costul orelor suplimentare: „ Faptul că lucrăm în fiecare carieră câte 7 zile din 7, lucrăm cu 7, uneori cu 8 grupuri energetice, cresc costurile cu orele suplimentare. Din acest punct de vedere, documentele necesare sunt pe masa secretarilor de stat din energie, astfel încât plata acestor ore să nu fie o problemă. Pe de altă parte, ne propunem ca până la începutul iernii, undeva până în data de 15 noiembrie, să avem la termocentrale peste un milion de tone de cărbune iar în cariere, până la 500.000 de tone”, a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferii, REVOLTAȚI pe atitudinea agentului Dinoiu de la „Rutieră”: Acest ȘARPE atacă în zona Sadu, cu ochelari de soare în loc de șapcă!

Zeci de persoane au reacționat pe facebook la postarea unui tânăr care a fost oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *