Soția din Tg Jiu a unui AFACERIST, în CHILOȚI!

maria-constantin4

Cunoscută pentru faptul că a participat în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor“, alături de soţul ei, Marcel Toader, solista de muzică populară a demonstrat că poate la orice oră să treacă cu brio proba costumului de baie.

Maria Constantin a dat dovadă, în cadrul unei emisiuni TV, de la ProTV, că nu poate fi luată prin surprindere atunci când vine vorba de cât de bine poate să arate atunci când îmbracă orice costum de baie. Aşa că, soţia lui Marcel Toader a schimbat câteva astfel de ţinute, iar din dreptul cabinei de probă a mărturisit şi câteva detalii despre silueta ei demnă de invidiat.

„La mine nu apare celulita pentru că merg aproape zilnic la sală şi am grijă ce mănânc“, a povestit Maria Constantin, în cadrul unei emisiuni TV. „Nu mă plictisesc foarte uşor de costumele de baie pe care le am“, a mai adăugat soţia lui Marcel Toader, când era în cabina de probă.loading...
Loading...

Citește și

VIDEO. Un POLIȚIST LOCAL care păzea operele lui Brâncuși a fost AMENDAT. Ce a făcut este incredibil!

Un polițist local care păzea operele lui Brâncuși din Parcul Central din Tg-Jiu a fost …

Un comentariu

  1. ,,la mine nu apare celulita,, ca merg la sala!!! Hahaaaaa,esti prostuta si prea mica sa sti cauzele producerii acestui fenomen ! Mai vedem in citiva ani,cu sala ,cu statul in geninchi,daca ajuta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *