marți , 22 august 2017 - 14:05

Soția lui Gyuri Pascu, AUDIATĂ! CE au GĂSIT POLIȚIȘTII PE TRUPUL lui

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului de umor Divertis, a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani. Actorul bolnav de diabet a suferit un infarct şi s-a stins din viaţă în locuinţa fostei sale soţii, Daniela, din cartierul bucureştean 23 august.

La ora patru dimineaţa, lui Ioan Gyuri Pascu i s-a făcut rău, iar fosta lui soţie a sunat la ambulanţă. Doctorii au încercat să il resusciteze timp de aproape o oră, dar fără niciun rezultat. Trupul neînsufleţit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar marţi va avea loc autopsia.

Potrivit surselor noastre, poliţiştii şi medicii legişti au descoperit o rană la picior mai veche, fiind cunoscut faptul că mulţi pacienţi cu diabet suferă de ulceraţii diabetice sau infecţii profunde. Având în vedere că actorul a murit subit în casa fostei sale soţii, aceasta a fost audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei. Aceasta este procedura standard, neexistând suspiciuni în cazul Danielei.

Sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/sotia-lui-gyuri-pascu-audiata-de-politistii-de-la-omoruri-ce-s-a-gasit-pe-corpul-artistului-15576224

loading...

Citește și

FOTO. Cine a rămas în cursa pentru postul de DIRECTOR al AJPIS Gorj. Cea mai mare notă din concurs!

Monica Gina Podaru este singura rămasă în cursa pentru ocuparea funcţiei de director executiv în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.