Soția lui Gyuri Pascu, AUDIATĂ! CE au GĂSIT POLIȚIȘTII PE TRUPUL lui

Ioan Gyuri Pascu, fostul membru al grupului de umor Divertis, a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani. Actorul bolnav de diabet a suferit un infarct şi s-a stins din viaţă în locuinţa fostei sale soţii, Daniela, din cartierul bucureştean 23 august.

La ora patru dimineaţa, lui Ioan Gyuri Pascu i s-a făcut rău, iar fosta lui soţie a sunat la ambulanţă. Doctorii au încercat să il resusciteze timp de aproape o oră, dar fără niciun rezultat. Trupul neînsufleţit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost depus la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar marţi va avea loc autopsia.

Potrivit surselor noastre, poliţiştii şi medicii legişti au descoperit o rană la picior mai veche, fiind cunoscut faptul că mulţi pacienţi cu diabet suferă de ulceraţii diabetice sau infecţii profunde. Având în vedere că actorul a murit subit în casa fostei sale soţii, aceasta a fost audiată la Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei. Aceasta este procedura standard, neexistând suspiciuni în cazul Danielei.

Sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/sotia-lui-gyuri-pascu-audiata-de-politistii-de-la-omoruri-ce-s-a-gasit-pe-corpul-artistului-15576224

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: S-a pensionat plutonierul adjunct de la ISU Gorj!

Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *