vineri , 15 decembrie 2017 - 10:26

Soția unui AFACERIST gorjean, în compania altui BĂRBAT

Fotoreporterii Click! au surprins, deunăzi, primele poze cu Cristina Spătar (44 de ani) în compania unui bărbat, după ce soţul ei, Alin Ionescu (38 de ani), a anunţat că divorţul e doar o chestiune de timp. Cei care s-au grăbit să creadă că tânărul chipeş din imagini este noul iubit al Cristinei s-au înşelat. Îi e mai degrabă terapeut şi partener de afaceri. Călin Donca-Oncioiu (32 de ani), căci despre el e vorba, a explicat, pentru Click!, de ce a stat trei ore cu solista la restaurantul unui hotel din Capitală.

“Am discutat despre posibilitatea colaborării în cadrul unui business comun, de care se va ocupa, în principal, Cristina”, ne-a spus antreprenorul, care pe lângă afaceri cu energie produce bani şi din vorbe, seminarii şi cărţi. Mai exact, e speaker (vorbitor) motivaţional. De această îndeletnicire se leagă, în principal, întâlnirea lui cu Cristina Spătar.

„Când s-au văzut la acel restaurant chinezesc, de la Hotel Minerva, Călin i-a dat Cristinei trei cărţi: două scrise de el şi una scrisă de un american celebru, Zig Ziglar. I-a spus: «Citeşte-le şi apoi stăm de vorbă». Ea e foarte interesată de dezvoltare personală, de autocunoaştere, de literatură motivaţională. De-a lungul vieţii a avut multe cumpene, căderi, şi de fiecare dată s-a remontat”, ne-a spus o prietenă de-a solistei.

Cărţile pe care Cristina a primit temă să le citească sunt „Dincolo de vârf”, a americanului Zig Ziglar, “Educaţie pentru gâşte predată la şcoala de vulturi” şi “Curajul de a fi bogat”, cele două din urmă fiind scrise chiar de prietenul Cristinei. Conform autorului primei cărţi, solista ar trebui să reţină că orice vis se transformă în realitate, că piedicile şi suferinţa sunt temporare şi că progresul e permanent. Călin Donca scrie în volumele lui despre gândirea pozitivă şi despre aspiraţii financiare.

“Să nu crezi că cei care te-au făcut să suferi nu te-au ajutat cu nimic, vei vedea în timp că ei ţi-au fost cei mai buni profesori, ar trebui poate să le mulţumeşti, dar asta doar dacă devii un căţărător ce merge până la capăt, pentru că sus vederea este minunată, indiferent de costuri”, e filizofia lui de viaţă. Cu aşa profesor, Cristina Spătar ar putea trece mai uşor peste separarea de soţ, alături de care a fost mai bine de 9 ani.

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-reusit-sa-scape-cristina-spatar-de-depresie

loading...
Loading...

Citește și

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie

Loteria bonurilor fiscale, o nouă extragere pe 17 decembrie. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.