miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:35

Soția unui AFACERIST gorjean, schimbare RADICALĂ de look!

delia1

Soția afaceristului gorjean, Răzvan Munteanu, este recunoscută pentru faptul că își schimbă extrem de des look-ul. Fiecare transformare de imagine a Deliei îți atrage instant atenția.

delia
Delia și-a uimit din nou fanii, după ce a făcut publice două fotografii în care apare cu un look total diferit față de cele cu care ne-a obișnuit în ultima vreme. Cântăreața nu este nici blondă, nici nu și-a făcut părul verde, mov sau alte nuanțe și nici pletele nu-i mai atârnă pe spate. Artista are o frizură cu totul neașteptată și cât se poate de „cuminte”. Cu părul tuns bob, cu breton și șatenă, Delia are un look de milioane, care îi vine foarte bine, lucru pe care l-au remarcat și numeroșii săi fani. „Eşti originală. Ai piese super. Ai o voce incredibil de frumoasă. Eşti şi tu incredibil de frumoasă. Nu te întrebi niciodată de ce unii oameni comentează”, „Îţi stă extraordinar de bine brunetă, îţi scoate ochii în evidenţă” sunt doar câteva din zecile de comentarii scrise de fani. Imaginile au înregistrat peste 28 de mii de aprecieri și chiar dacă cei mai mulți au susținut că schimbarea o prinde foarte bine pe artistă cel mai probabil nu este vorba despre o schimbare de look permanentă, ci despre o perucă.

loading...
Loading...

Citește și

Premieră, SÂMBĂTĂ, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu invită sâmbătă toți iubitorii de teatru la premiera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.