sâmbătă , 10 decembrie 2016 - 18:34

Soția unui gorjean, din nou victima escrocilor

andra-tinta-escrocilor

Sunt printre cele mai iubite cupluri din showbiz, iar ea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Andra Măruță este din nou ținta escrocilor. După anunțul, postat pe o pagină falsă de socializare, în care vedeta le oferea cadou fanilor mașina sa, acum cântăreața oferă, prin concurs, o serie de telefoane mobile extreme de scumpe. Condiţia pusă este ca postarea să fie share-uită. În urma acestui anunţ, în jur de 10.000 de utilizatori i-au distribuit postarea. Fanii trebuie să știe însă că această pagină este una falsă la fel ca cea precedent când oferea cadou o mașină. Vedeta a declarat că o să raporteze această pagină și le-a transmis fanilor să nu se mai lase păcăliți de astfel de escrocherii.
Maria Popesculoading...

Citește și

Nu e glumă: semnul dolarului, semnătura unui deputat. Ascensiunea financiară a revoluționarului Iriza, clădită pe cadavrul Litua

Scopul în viață al deputatului Scarlat Iriza e dat chiar de semnătura sa – simbolul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.