vineri , 24 noiembrie 2017 - 2:06

Soțiile și copiii salariaților CE Oltenia ar putea primi sprijin financiar

CEO

• Directorii CEO se întâlnesc AZI cu liderii de sindicat. Vezi ce discută!

Comisia mixtă, sindicate-administrație, se va întruni astăzi, liderii organizațiilor fiind convocați la ora13.00, la sediul Diviziei Miniere. Unul din subiectele pe care le vor discuta cele două părți, se referă la biletele de tratament la Săcelu, pentru salariații companiei.

Ultima ședință s-a lăsat cu scandal, iar problema biletelor de tratament a rămas nerezolvată. Astăzi, liderii spun că vor cere și modificarea procedurii privind acordarea ajutoarelor sociale.

Modificarea regulamentului

Mai exact, aceștia vor propune ca rudele de gradul 1 ale salariaților CEO să beneficieze de ajutorul financiar al companiei, în cazul în care acestea suferă de boli incurabile: „Vom solicita modificarea regulamentului de acordare a ajutoarelor în așa fel încât rudele salariaților, mai exact soțiile și copiii, aflate în dificultate, să poată primi ajutorul CEO dacă suferă de boli incurabile. Acest punct nu este trecut în ordinea de zi, dar vom propune discutarea lui”, a spus Gabriel Căldărușe, președintele SME Oltenia.

loading...
Loading...

Citește și

CEO, vânzări la preţuri RECORD! Ce spune ŞEFUL judeţului

Cosmin Popescu speră ca şefii CEO să aibă inteligența să facă achizițiile necesare pentru a-şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.