Soțiile și copiii salariaților CE Oltenia ar putea primi sprijin financiar

CEO

• Directorii CEO se întâlnesc AZI cu liderii de sindicat. Vezi ce discută!

Comisia mixtă, sindicate-administrație, se va întruni astăzi, liderii organizațiilor fiind convocați la ora13.00, la sediul Diviziei Miniere. Unul din subiectele pe care le vor discuta cele două părți, se referă la biletele de tratament la Săcelu, pentru salariații companiei.

Ultima ședință s-a lăsat cu scandal, iar problema biletelor de tratament a rămas nerezolvată. Astăzi, liderii spun că vor cere și modificarea procedurii privind acordarea ajutoarelor sociale.

Modificarea regulamentului

Mai exact, aceștia vor propune ca rudele de gradul 1 ale salariaților CEO să beneficieze de ajutorul financiar al companiei, în cazul în care acestea suferă de boli incurabile: „Vom solicita modificarea regulamentului de acordare a ajutoarelor în așa fel încât rudele salariaților, mai exact soțiile și copiii, aflate în dificultate, să poată primi ajutorul CEO dacă suferă de boli incurabile. Acest punct nu este trecut în ordinea de zi, dar vom propune discutarea lui”, a spus Gabriel Căldărușe, președintele SME Oltenia.

loading...
Loading...

Citește și

Valoarea fierului sustras din incinta Carierei Lupoaia! Prejudiciul de aproape 100.000 de lei, plătit cu funcția doar de un CFL-ist

Fierul scos, luna trecută, din galeriile fostei Mine Roșiuța, adus la suprafață de angajații de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.