Soțul unei ARTISTE de la noi a RĂBUFNIT: „V-ați pierdut omenia și demnitatea”

maria-constantin-si-marcel-toader

Fosta artistă de la Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin, a explicat recent, într-un interviu, că nu ar deranja-o dacă soţul ei i-ar fi infidel, aşa că toată lumea s-a gândit la un posibil divorţ. Ieri, Marcel Toader a răbufnit și le-a explicat tuturor fanilor săi de pe facebook despre căsnicia lui.

Zilele trecute, s-a vehiculat în presa centrală cum că interpreta de muzică populară, Maria Constantin, și soțul ei, Marcel Toader, s-ar afla la un pas de divorț. Întreaga poveste a plecat de la o declarație a interpretei: „Vorba până când moartea ne va despărţi nu prea mai e valabilă în zilele noastre. Nu mă gândesc la viitor, mă gândesc la prezent, iar prezentul este formidabil, sunt fericită, sunt liniştită, sunt bine, vom vedea ce ne rezervă viitorul. Mi-aş dori ca această căsnicie să dureze la nesfârşit, dar oamenii se mai schimbă, nu se ştie niciodată. Femeile căsătorite ar trebui să se gândească mai întâi la ele. Şi la persoana de lângă ele, dar dacă sunt nefericite, e mai bine un divorţ. Decât să trăieşti într-o relaţie ca un calvar, mai bine aş trăi singură. Pentru mine, o viaţă singură nu este o viaţă grea. Infidelitatea nu e o problemă la mine. Marcel se întoarce tot acasă, aşa că poate să se duca cu cine vrea, din partea mea are liber”, a spus Maria Constantin pentru videoblogulmiresei.ro. După această declaraţie în spaţiul public, mai toate ziarele naționale au speculat că lucrurile între cei doi soți nu ar merge prea bine și cel mai probabil urmează divorțul.

Marcel Toader şi Maria Constantin încă formează un cuplu şi nu au de gând să se despartă

Însă Marcel Toader şi Maria Constantin încă formează un cuplu şi nu au de gând să se despartă. Acesta le-a spus fanilor că relaţia lor merge la fel de bine ca la început. „Dedic aceste cuvinte celor care au scris articolele despre un posibil divorț între mine şi Maria! V-ați pierdut omenia şi demnitatea, scrieți orice fără să știți nimic! Aflați că o să năşim, că ne iubim şi ne susţinem la fel de mult, iar voi puteți scrie prostiile voastre până rămâneţi fără pasta la pix !!! Nouă nu ne pasă !!!Şi mai este ceva; ce nu ne doboară, ne întărește”, a scris Marcel Toader pe contul personal de facebook.

loading...
Loading...

Citește și

O cunoscută interpretă din Târgu Jiu, în LACRIMI chiar de ziua ei: „Nu pot să cred!”

A plâns, a râs, s-a bucurat și a cântat, asta a făcut frumoasa interpretă, ieri, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *