luni , 11 decembrie 2017 - 22:46

VIDEO | Soțul unei ARTISTE din Târgu Jiu într-o colaborare INEDITĂ cu un englez!

Soțul îndrăgitei interprete de muzică populară, Olguța Berbec, a lansat de curând o piesă inedită în colaborare cu un dj grec, Andreas Sam, și o voce cunoscută din Londra, Kate Wild. Remus Novac este un tânăr şi talentat saxofonist şi clarinetist, liderul formaţiei de muzică populară „Timişul“ din județul Timiș.

Timișoreanul Remus Novac a lansat în urmă cu o lună piesa „ Loved by You”, în colaborare cu dj-ul grec Andreas Sam și o voce cunoscută din Londra, Kate Wild. Pe canalul youtube, melodia a înregistrat deja peste 16 mii de vizualizări și este într-o continuă creștere. Soțul Olguței Berbec cântă și Jazz alături de trupa Remus Novac Band și este implicat în mai multe proiecte muzicale. Remus a absolvit Liceul de Muzică şi Conservatorul din Timişoara, cântă la saxofon, clarinet și pian din clasa I, talentul și munca sa făcându-l cunoscut și apreciat în Banat și nu numai. „M-am născut la Timișoara, dar am crescut în satul Banloc de lângă orașul Deta. De acolo am învățat toate obiceiurile și tot ce înseamnă folclorul Banatului. Încă de la grădiniță am fost pasionat de muzică și am început să o studiez. Am urmat Liceul de Muzică din Timișoara apoi am studiat la Conservator tot în Timișoara. Nu m-aș vedea niciodată făcând altceva în afară de muzică, asta mă definește ca persoană și asta mă face fericit și împlinit”, ne-a declarat în urmă cu câteva luni artistul Remus Novac.

Urmează nunta!

Remus și Olguța s-au căsătorit civil la începutul acestui an și au o fetiță, pe nume Cezara Elena, care abia a împlinit o lună de când a venit pe lume. Un alt eveniment important din viața lor urmează în această toamnă, când va avea loc slujba de creștinare a micuței Cezara și cununia religioasă a celor doi artiști.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Ce SURPRIZĂ a primit de ziua ei, în aeroport, Niculina Stoican!

Creştinii au sărbătorit, ieri, 6 decembrie, Sfântul Nicolae. Acesta este recunoscut pentru faptele sale bune …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.