miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:08

Soțul unei CELEBRE târgujience și-a descoperit o nouă PASIUNE! Cere 5.000 de EURO pe ce face!


S-au căsătorit în urmă cu doi ani și sunt părinții unui băiețel care va împlini un anișor la mijlocul lunii noiembre în acest an. Octavia Geamănu este extrem de mândră de soțul ei, liderul popularei trupe pop-rock Direcția 5, Marian Ionescu, căci a dezvoltat o nouă pasiune: pictura. „ Primul vernisaj la care particip e al soțului. De azi până pe 13 august, la Sala Coloanelor, ARCUB, vă invit să vedeți câteva dintre lucrarile lui❤️ @marianionescu”, a scris pe contul de socializare târgujianca Octavia Geamănu. Tablourile sunt unele abstracte, ce izvorasc din trăiri, iubiri și experiențe proprii, după cum spune artistul. Conform Libertatea, si-a expus astfel 95 de lucrari acrilice, identificate cu piesele sale: ”Vreau sa ma indragostesc” ( 1200 euro), ”Obsesia” (1400 euro), ”Seductie ”( 2500 euro) , ”Ramane din noi dragostea” (4000 euro) si ”Am nevoie de tine” (scos la vanzare la 5000 euro).

loading...
Loading...

Citește și

După ce a apărut într-un VIDEOCLIP pe Youtube, fosta studentă de la Teologie din Târgu Jiu SURPRINDE din nou! S-a SĂRUTAT în gară cu prietena sa!

Georgiana Teodora Vlăsceanu, în vârstă de 20 de ani, absolventă a Liceului Teologic „Sfântul Nicodim” …

Un comentariu

  1. ,,celebra ,, ca asternut al tuturor ,sau aveti si vreo alta sursa motivata care face subiectul articolului !?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.