miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:29

ŞPAGĂ în CONSILIUL LOCAL!

Consilierul Constantin Mişcodan, de la Partidul Mişcarea Populară, este acuzat că a primit 1500 de lei de la o rudă a sa, Alin Mişcodan, şi el consilier local la Vagiulesti. Constantin Mişcodan ar fi urmat să renunţe la funcţie în schimbul banilor, pentru a-i face în loc în Consiliul Local Văgiuleşti soţiei rudei sale, aflată şi ea pe lista de consilieri PNM.

loading...
Loading...

Citește și

Cetățenii orașului Târgu Jiu CHEMAȚI la PRIMĂRIE!

  „Primăria Municipiului Târgu Jiu a deschis o carte de condoleanțe „In Memoriam- Regele Mihai …

3 comentarii

  1. Asta-i spaga ? Sa fi venit Politia la Pestisani .La noi vedeau ei spaga adevarata .

  2. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele DE EMEIL pacurarumarioara1964@gmail com

  3. Să vină la Turceni acolo spăgi şi bani grei în joc la mafiotul Ciordache…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.