luni , 20 noiembrie 2017 - 9:53

Spectacol de MAGIE la Târgu Jiu! Vezi unde are loc EVENIMENTUL!

magicianul-adi-olteanu

De meserie actor și magician, Adi Olteanu, colaborator al Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu, le va oferi celor mici un show de excepție în cadrul Shopping City Târgu Jiu. 

Acesta va încerca prin puterea minții să coloreze eșarfe, să le facă să dispară, să facă să apară dintr-o singură floare un buchet de flori multicolor și multe alte trucuri care îi vor încânta pe cei mici. Spectacolul va avea loc duminică, 7 august, începând cu ora 18:00. „Duminică, 7 august, de la ora 18:00, magicianul Adrian Olteanu te invită la un spectacol de magie cu puterea minții! În acest episod Magicianul Adi Olteanu încearcă prin TELEKINEZIE (puterea minții) să coloreze eșarfele, să le facă să dispară, să facă să apară dintr-o singură floare un buchet de flori multicolor și nu numai. Cireașa de pe tort va fi însă masa care levitează. Bineînțeles toți copiii care participă la spectacol au prilejul (cu ajutorul magicianului) să își folosească și ei puterea minții, fiind astfel invitați la numere de magie interactive” se arată într-un anunț pe site-ul mall-ului din oraș.

loading...
Loading...

Citește și

Gărzi de 48 de ORE pe săptămână pentru MEDICI!

Medicii ar putea fi obligaţi să facă 48 de ore de gardă pe săptămână, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.