Spitalele din Bumbești Jiu și Turceni angajează asistenți medicali

asistenti-medicali(1)

Spitalele din Bumbești Jiu și Turceni organizează concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. La Bumbești Jiu se caută asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale, specialitatea asistent generalist, iar la Turceni asistent medical generalist debutant.

Spitalul Orăşenesc din Bumbesti-Jiu organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant cu studii superioare postliceale (PL), specialitatea asistent generalist care desfăşoară activitate pe lângă Compartimentul Pediatrie din cadrul Spitalului Orăşenesc Bumbeşti-Jiu. Pentru a putea ocupa acest post, candidații trebuie să dețină diplomă de absolvire a liceului sanitar cu durată de 5 ani sau echivalare de studii și diplomă de studii postliceale prin echivalare conform H.G. nr. 797/1997. Concursul va avea loc pe 5 septembrie, ora 10:00, proba scrisă și pe 8 septembrie, proba interviu.

Și la Turceni e nevoie de un asistent medical

Spitalul Orăşenesc Turceni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacantă de asistent medical generalist debutant, la Cabinet Chirurgie Generală – Ambulatoriul Integrat Spitalului Orăşenesc Turceni. Candidații trebuie să dețină diploma de licenţă în specialitate pentru cei cu studii superioare și diplomă de şcoală sanitară postliceală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr. 797/1997. Pe 24 august este data limită pentru depunerea dosarelor, iar examenul va fi susținut pe 1 septembrie, proba scrisă; 4 septembrie, proba practică și pe 10 septembrie, proba interviu.

loading...
Loading...

Citește și

ASTĂZI începe BAC-ul proba scrisă! Ce trebuie să știe toți absolvenții!

După ce în iarnă elevii au susținut testele orale, acum sunt programate probele scrise. Potrivit …

Un comentariu

  1. Dir Ivanov si Managerul Stolojan stiu deja cine castiga examenul asa ca nu va mai inscrieti aiurea,cartile sunt facute de corupta Dsp.ului.marea manglitoare si corupta tinuta pe post de minister ,…da i cu cadouri cat mai poti femeie ca te ia Dna pana la urma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.