Spitalul caută endocrinologi, oftalmologi, urgentişti şi radiologi

Reprezentanţii Spitalului Municipal Caracal încearcă să rezolve deficitul de medici pe mai multe secţii şi a scos mai multe posturi la concurs, fără a fi însă ocupate. Astfel, potrivit site-ului gazetanoua.ro, spitalul caracalean are în continuare nevoie de endocrinologi, un oftalmolog, medici medicină de urgenţă şi doi radiologi, pentru ca tomograful să fie funcţional şi noaptea.

„Avem un deficit de medici, deşi posturile au fost scoase la concurs în repetate rânduri. Nu avem endocrinolog, practic mediul privat a absorbit tot ce înseamnă endocrinologie. Este o meserie ce poate fi privatizată foarte uşor şi, automat, medicii merg acolo unde le este mai bine”, a spus Mihnea Tuţă, directorul medical al Spitalului Municipal Caracal.

Potrivit acestuia, în spital activează un medic oftalmolog primar şi un rezident, dar pentru o bună desfăşurare ar fi nevoie de doi medici în acelaşi timp. De asemenea, la Urgenţe mai este nevoie de un medic, astfel încât să existe doi pe fiecare tură. Totodată, pentru ca tomograful spitalului caracalean să fie funcţional şi noaptea, ar mai fi nevoie de angajarea a doi radiologi.

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.