Spitalul Județean Târgu Jiu, acreditat

spitalul-judetean

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu a primit răspunsul pozitiv pentru acreditare de la Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate. Anunțul a fost făcut de către fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu. Călinoiu a afirmat că spitalul a primit acreditarea datorită profesionalismului cadrelor didactice care își desfășoară activitatea în unitatea medicală. 
SJU a achiziționat, în ultimii doi ani, aparatură medicală în valoare de circa 200 de miliarde de lei vechi. “Spitalul Județean Târgu Jiu a fost supus verificării comisiei de evaluare privind acreditarea de a asigura servicii medicale fără risc. A venit și momentul în care președintele Autorității Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate a trimis acreditarea spitalului. Asta a scos în evidență munca și profesionalismul cadrelor medicale, respectarea procedurilor și nu în ultimul rând condițiile pe care le are spitalul. Mă refer la investiții, la dotările din ultimul timp și bineînțeles programul de perspectivă privind îmbunătățirea serviciilor medicale prin ridicarea standardelor la nivelul saloanelor, laboratorului și ambulatorului”, a declarat Ion Călinoiu.

Programul de investiții continuă

Fostul șef al județului a precizat că deși spitalul a obținut acreditarea, programul de investiții va continua. De asemenea, Călinoiu a afirmat că următoarea achiziție va fi un tomograf performant, care îl va înlocui pe cel actual, vechi de 10 ani. “Există în continuare un program de investiții pentru dotarea spitalului cu încă un tomograf. Sunt prevederi de extindere a secției de ortopedie”, a spus Călinoiu.loading...
Loading...

Citește și

O roșcată focoasă din Târgu Jiu și-a făcut ZIUA în Dubai! Vezi care este DORINȚA ei!

La începutul acestei săptămâni focoasa târgujiancă și-a aniversat ziua de naștere alături de mama sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *