Sporuri generoase! Află ce salariaţi sunt beneficiari

Angajaţii Ministerului Afacerilor Externe (MAE), dar şi familiile acestora beneficiază de un tratament deosebi faţă de restul salariaţilor din ţară.. Ei primesc sume generoase de bani: Spor de cifru de stat şi spor pentru condiţii vătămătoare, acordate personalului MAE. Familiile personalului trimis în misiune permanentă la misiunile diplomatice şi la oficiile consulare beneficiază de întreaga protecţie a Ministerului: de la indemnizaţii lunare pentru partenerul de viaţă şi fiecare copil al salariatului MAE, plata taxei de şcolarizare a copiilor care învaţă în ţara în care lucrează părintele, până la acoperirea cheltuielilor lunare de întreţinere a locuinţei pentru familiile salariaţilor, rămase în ţară.

Beneficiile pe care le încasează în lei angajaţii Ministerului Afacerilor Externe (MAE) sunt indemnizaţie pentru cifru de stat, de până la 15% din salariul de bază, şi spor pentru condiţii de muncă grele, vătămătoare sau periculoase, de până la 15% din salariul de bază.

Concret, cine primeşte aceste sporuri:

– Membrii Corpului diplomatic şi consular al României;
– Personalul din Institutul Diplomatic Român;
– Personalul încadrat pe funcţii şi grade diplomatice din administrația centrală a Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri.

Toate informaţiile, aici:  http://www.economica.net/lista-sporurilor-de-la-stat-ministerul-afacerilor-externe-rasplateste-generos-angajatii-si-le-ocroteste-intreaga-familie_122285.html#ixzz4E4vjvqyN

loading...
Loading...

Citește și

FOTO: Încă un accident în capul de pod de la Drăguțești! Un tânăr a MURIT celălalt în stare GRAVĂ!

În jurul orei 00:10 ISU Gorj a fost silicitat sa intervina la un accident rutier …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *