miercuri , 22 noiembrie 2017 - 11:28

Sporuri uriaşe! Cu ce sume sunt ”stimulați” angajații de la stat

Angajaţii din Ministerul Agriculturii sunt răsplătiţi lună de lună cu sporuri care pot ajunge şi la 60 la sută din salariile de bază. Printre sporurile se numără sporul de audit, de control financiar preventiv, sporul de doctorat şi pentru condiţii „deosebite”.

Spre exemplu, salariaţii Autorităţii pentru Administrarea Sistemului Naţional Antigrindină şi de Creştere a Precipitaţiilor primesc spor pentru muncă în condiţii vătămătoare, de 10% din salariul de bază. De acelaşi procent beneficiază şi angajaţii Oficiului Naţional al Viei şi Produselor Vitivinicole.

Asta în timp ce salariaţii care lucrează în proiecte finanţate din fonduri europene sunt stimulaţi cu 62,5% în plus la salariul de bază. Iar unii dintre şefii instituţiilor subordonate Ministerului Agriculturii mai primesc şi indemnizaţii de conducere de până la 50% din salariul de încadrare.

Sursa: Antena3.ro

loading...
Loading...

Citește și

L-a lăsat fără bicicletă pe un bunic de 81 de ani din Turceni

La data de 21 noiembrie a.c., Poliţia Oraşului Turceni a fost sesizată de un bărbat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.