Stadion de LUX la Târgu Jiu! Camere de HOTEL de patru STELE și parcare SUBTERANĂ

stadion1

Lucrările de realizare a noului stadion municipal din Târgu Jiu vor fi finalizate la jumătatea anului viitor. Directorul tehnic al Primăriei Municipiului Târgu Jiu, Marius Ionescu, a declarat, ieri, că în prezent se lucrează la acoperiș, gradene și peluze.
stadion2

În luna mai a anului viitor, târgujienii vor putea să beneficieze de un stadion ultra modern cu o capacitate totală de aproximativ 12.500 de locuri, acoperite în totalitate, o parcare cu circa 300 de locuri, dar şi de un hotel modern cu aproximativ 40 de camere.

20 de milioane de euro

„După două luni și jumătate de la ultima deplasare în incinta stadionului putem constata volumul și ritmul de lucru în această mare investiție finanțată de Guvern. Are o valoare de aproximativ 20 de milioane de euro. Este o investiție care are câteva obiective destul de importante, este vorba de realizarea unui hotel cu 40 de camere în partea stângă a hotelului existent, de asemenea corpul administrativ care este destul de avansat ca și lucrare. Undeva în partea dinspre bulevardul Brâncuși, tribuna 0, unde sunt vestiarele, sălile de conferință, parcarea subterană pentru că odată cu modernizarea acestui stadion vom beneficia și de o parcare cu aproximativ 300 de locuri de parcare, foarte utilă pentru fluidizarea traficului în zona centrală” a declarat Marius Ionescu directorul tehnic Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

stadion

Peste 12.000 de locuri

Noul stadion va avea peste 12.500 de locuri şi va putea găzdui meciuri chiar din fazele finale ale cupelor europene. „Capacitatea stadionului va fi de aproximativ 12.500 de locuri în totalitate acoperite. Acum se lucrează la acoperiș, partea de gradene, peluze cât și în stânga și dreapta hotelului și zonei administrative. Până în primăvară vom putea discuta de ultimele retușuri ale acestei mari investiți. Primăria municipiului Târgu Jiu pe lângă cofinanțarea pe care trebuie să o asigure de 2%, trebuie să asigure utilitățile, alimentarea cu apă, a energiei electrice, gaze naturale, canalizare menajeră, aceste lucrări sunt parțial realizate. În luna mai sau iunie sperăm să fie gata și să putem trece la partea de recepție”, a mai declarat Marius Ionescu.
loading...
Loading...

Citește și

Autocamion în flăcări! O femeie a făcut atac de panică

Un incendiu a izbucnit, ieri, la cabina unui autocamion parcat în curtea unei firme de …

2 comentarii

  1. Stadionul va fi gata. Echipa de fotbal va fi in insolventa pana atunci.

  2. Stadionul va fi gata cam in acelasi timp cu echipa . Daca nu ,echipa chiar mai devreme .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.