STATUL îți plătește CHIRIA! Vezi cum e posibil!

Lipsa acută de locuințe din România ar aduce un nou program guvernamental,care să-i sprijine pe românii care nu își pot cumpăra o casă și sunt nevoiți să stea cu chirie.Astfel,statul ar putea plăti chiria în locul chiriaşilor.

La recomandarea Băncii Mondiale, România ar trebui să înfiinţeze un program de vouchere pentru închirierea de locuinţe de pe piaţa liberă, în absenţa unui fond suficient de locuinţe de stat, se arată într-un raport întocmit la cererea Guvernului României.
Recomandările Băncii au fost cerute de Guvernul României şi au fost obţinute în vara anului trecut, sub forma unui raport extins la nivelul politicilor de locuire din România, de care se va ţine cont în elaborarea strategia naţională de locuire, proiect care va veni cu un pachet de măsuri legislative şi un program de investiţii. Strategia ar trebui să intre în dezbatere publică în maxim două luni, potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/vesti-bune-pentru-romanistatul-le-va-plati-chiriile-la-case-1518748?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *