luni , 23 octombrie 2017 - 12:37

STATUL îți plătește CHIRIA! Vezi cum e posibil!

Lipsa acută de locuințe din România ar aduce un nou program guvernamental,care să-i sprijine pe românii care nu își pot cumpăra o casă și sunt nevoiți să stea cu chirie.Astfel,statul ar putea plăti chiria în locul chiriaşilor.

La recomandarea Băncii Mondiale, România ar trebui să înfiinţeze un program de vouchere pentru închirierea de locuinţe de pe piaţa liberă, în absenţa unui fond suficient de locuinţe de stat, se arată într-un raport întocmit la cererea Guvernului României.
Recomandările Băncii au fost cerute de Guvernul României şi au fost obţinute în vara anului trecut, sub forma unui raport extins la nivelul politicilor de locuire din România, de care se va ţine cont în elaborarea strategia naţională de locuire, proiect care va veni cu un pachet de măsuri legislative şi un program de investiţii. Strategia ar trebui să intre în dezbatere publică în maxim două luni, potrivit reprezentanţilor Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).

Sursa: http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/vesti-bune-pentru-romanistatul-le-va-plati-chiriile-la-case-1518748?utm_source=antena3&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

loading...
Loading...

Citește și

Femeie prinsă la FURAT într-un supermarket din Târgu Jiu!

La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.