miercuri , 22 noiembrie 2017 - 18:33

Ştiaţi că…

stiati-ca

• Michael a fost prima persoană din industria divertismentului care a câştigat mai mult de 100 de milioane de dolari într-un singur an? Totodată el este şi cea mai bine plătită persoană din show-biz din toate timpurile, conform Guiness Book.
• Pentru a obţine un kilogram de miere, o albină trebuie să adune nectar din 2.000.000 de flori de salcâm? Având în vedere faptul că, într-un minut, ea poate poleniza 24 de flori, un calcul simplu ne arată că are nevoie de aproape 14.000 de ore pentru a produce un kilogram de miere.
• Lăcustele combina saltul cu zborul, putând atinge viteza de 50 km pe oră? Astfel, lăcustele pot să străbată sute de kilometri fără întrerupere şi fără să obosească.
• Fluturii gustă cu ajutorul picioarelor? Ei pot gusta din hrana lor stând în picioare pe aceasta, deoarece papilele lor gustative nu sunt situate în cavitatea bucală sau în zona capului ca la celelalte vieţuitoare, ci la nivelul picioarelor.

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Musetel Contra durerilor de stomac trebuie sa beti ceai de musetel sau de fenicul sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.