duminică , 22 octombrie 2017 - 0:30

Ştiaţi că…

stiati-ca

• Zâmbetul este cea mai folosită expresie facială. Un zâmbet poate folosi de la o pereche de 5 muschi faciali, până la 53?
• Încă din 1847 este ilegal să-ţi pui rufele la uscat în public (pe stradă), în Anglia? Conform unei legi din 1847, această acţiune este considerată infracţiune şi se sancţionează cu o amendă de 1000 de lire sterline sau cu 14 zile în închisoare.
• Pământul este acoperit de apă în proporţie de 71%, această estimându-se la 535.092.250.000 m3? Dar din toată această imensă cantitate, mai puţin de 1% este apă dulce sau potabilă.
• Este ilegal să intri îmbrăcat(ă) în armură în Parlamentul Britanic, conform unei legi ce datează din 1313 şi rămasă în vigoare până astăzi?
• O balenă care eşuează pe ţărmurile Insulelor Britanice sau este prinsă în apropiere devine automat proprietatea regelui sau a reginei Angliei, potrivit unei legi aflate încă în vigoare în Regatul Marii Britanii?

loading...
Loading...

Citește și

Leacuri băbești

Oţet Şosetele îmbibate în oţet sau alcool medicinal ajută la scăderea febrei, atunci când aveţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.