ŞTIREA care va ZGUDUI lumea! Vladimir Putin are origini românești 

Vladimir Putin are origini româneşti. Asta a declarat un jurnalist de la Moscova. Astfel, stră-străbunicul liderului de la Kremlin ar fi fost originar din Moldova şi ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir.

Despre Vladimir Putin şi familia sa circulă multă zvonuri. Iar faptul că liderul de la Kremlin este atât de rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa privată nu face decât să le alimenteze.

La un moment dat, presa a scris că mama actualului preşedinte rus, Vladimir Putin, este de fapt originară din Georgia, şi l-ar fi dat pe actualul preşedinte rus spre adopţie când acesta avea 10 ani.

Informaţia nu a fost confirmată niciodată. Un alt zvon care circulă despre Putin este că originile sale sunt, de fapt, româneşti. Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină.

Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate.

Potrivit tradiției rusești în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir.

Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia , Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin, ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin.

Sursa: unica.md

– See more at: https://www.realitatea.net/-tirea-care-va-zgudui-lumea-vladimir-putin-are-origini-romane-ti_2005378.html#sthash.zZFJgXzy.dpuf

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: INCENDIU în zona ARTEGO din Târgu Jiu

Incendiu la un autoturism în zona Artego din Târgu Jiu. Intervin pompierii în acest moment. …

Un comentariu

  1. Si foarte bine.Dar uitativa la romanii născuți crescuți in tara ce epigoni sunt, si cum batjocuresc si jegmanesc propiul popor!Acest ziarist nu lauda poporul roman ci mai degrabă cred ca vrea alipirea fara romani a teritoriului la rusi așa cum a făcut cu Crimeea care este tot teritoriu romanesc, zestrea lui Ștefan cel Mare!Hai mai citiți putina istorie sa va dumiriți.Si inca ceva a-ti auzit ce declara fosta sotie a lui, ca e înlocuit de o sosie ?Aceasta știre venita de la Mascwa,trebuie mai degrabă sa ne îngrijoreze decât sa ne bucure.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *