luni , 20 noiembrie 2017 - 6:12

Studentă la UCB Târgu Jiu în imagini care îți vor tăia RĂSUFLAREA!


Numele ei este Roxana Cristina, are 22 de ani și este studentă în cadrul Universității Constantin Brâncuși din Târgu Jiu. Frumoasa blondă se încadrează cu succes în rândul domnișoarelor sexy ale urbei. Și, ca orice tânără sexy care se respectă, blonda este imaginea unui magazin online în domeniul vestimentar. Și la capitolul admiratori, Roxana stă foarte bine, pe contul personal de socializare tânăra are aproape 5.000 de urmăritori, iar imaginile sale au înregistrate sute de aprecieri. Pentru a admira calitățile fizice ale tinerei, vizualizați galeria foto de mai sus!
loading...
Loading...

Citește și

A fost în vacanță în Bangkok și a avut parte de o experiență RUȘINOASĂ! Fosta patroană din Târgu Jiu a povestit totul: „Arăt a ciorditoare”

E frumoasă, tânără, are tot ce-și dorește și trăiește într-un loc de vis. În Abu …

2 comentarii

  1. Asta nu-i nimic pe langa o alta de la Brancusi! Are un fotograf din Tg Jiu niste poze cu o fatuca de-i studenta la asistenti medicali…. cred ca-i era cald rau fetii cand a pozat! Fisan Diana. O fi pozat inainte de a se marita sau dupa, numai ea stie!

    • Ce nu spui pe nume, Toni? Sigur Dadalau are pozerle cu Fisan Diana asta ca doar i-a fost amanta ani intregi! Si-am auzit ca maritisul n-o opreste pe viitoarea asistenta medicala de la vechile obiceiuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.