miercuri , 23 august 2017 - 12:58

Studenții gorjeni, la Campionatul Național de Fotbal

ucb

Liga Studenților din Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu va participa în perioada 21-24 iulie, la Campionatul Național de Fotbal UNSR. 

Competiția sportivă, organizată de Uniunea Națională a Studenților din România la Universitatea Politehnica din București, va reuni echipele tuturor centrelor universitare, membre UNSR: Târgu-Jiu, Iași, București, Timișoara, Craiova, Constanța, Târgu Mureș, Bacău, Galați, Târgoviște, Pitești și Ploiești. Proiectul încearcă să promoveze în rândul tinerilor necesitatea unui stil de viață sănătos, îndemnându-i pe aceștia să facă mișcare. Totodată, acesta reprezintă un prilej de a reuni voluntarii UNSR din întreaga țară într-un spirit de colegialitate, competitivitate și fair-play. Cea de-a IV-a ediție a Campionatul Național de Fotbal UNSR a debutat.

loading...

Citește și

Anunț ȘOC pentru toți PENSIONARII!

Guvernul ar putea adopta , în toamnă, un act normativ astfel încât pensionarii din sistemul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.