Studenții UCB au donat sânge

donare-sange

În perioada 11-16 mai, Liga Studenţilor din cadrul Universității „Constantin Brȃncuși” a organizat proiectul naţional „Săptămâna Voluntarului”. Evenimentul este un festival naţional de voluntariat, demarat de către Uniunea Naţională a Studenţilor din România, care își propune promovarea şi încurajarea studenţilor din toată ţara de a se implica în activităţi de voluntariat și nu numai, în diverse domenii de interes (educaţie, cultură, mediu, sănătate şi sport).
În cadrul Săptămânii Voluntariatului, membrii Ligii Studenților UCB au desfășurat o serie de activități dedicate evenimentului. Aceștia au participat la Campionatul universitar de fotbal, au desfășurat activități de testare gratuită a tensiunii arteriale, glicemiei și a greutății corporale, au luat parte la campania ,,Târgu Jiu-Orașul Reciclării”, au donat sânge și au participat la concursuri de fotbal și tenis de masă și câmp. Peste 300 de trecători  și-au testat tensiunea arterială, glicemia şi greutatea corporală, în mod gratuit, la fiecare dintre cele două corturi amplasate (Rectoratul UCB Târgu-Jiu și sediul Facultății de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative), acțiunea bucurându-se de un real succes.

loading...
Loading...

Citește și

Zeci de mii de pensii se vor recalcula. Se vor da și 1.000 de lei în plus de la 1 octombrie!

Unul dintre amendamentele votate în Camera Deputaţilor şi trimise spre promulgare preşedintelui României priveşte recalcularea din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.