Sucuri şi ceaiuri care te ajută să dormi

ceai

Toată lumea are o rutină înainte de culcare, care îi ajută să adoarmă mai uşor. Unii fac o baie caldă, alții citesc o carte. Dar există un lucru pe care ar trebui să îl cu toţii, ca să ne vină somnul mai repede: o băutură consumată cu o oră înainte de culcare.

1. Sucul de cireşe
Foarte util este sucul de cireşe. Bea un pahar cu suc natural de cireşe pentru a avea parte de un somn liniştit.

Cireşele au un nivel ridicat de melatonină, hormonul care declanșează somnul, care te ajută, de asemenea, la reglarea ceasului intern. De asemenea, acest suc este ideal şi pentru creşterea imunităţii, datorită abundenţei de vitamine şi minerale.

2. Ceai de muşeţel
Un adevărat calmant natural, muşeţelul este recunoscut pentru proprietăţile calmante. Mai multe studii au arătat că are un uşor efect sedativ, ceea ce îl face ideal de băut înainte de a merge la culcare. Îl poţi îndulci cu puţină miere de albine.

3. Infuzie de valeriană
O altă plantă cu puteri calmante, recomandată pentru că aduce o stare de bine și pentru a reduce anxietatea şi irascibilitatea este valeriana. O cană cu ceai obţinut din această plantă este potrivită seara. Vei adormi repede şi vei avea un somn odihnitor. Îl poţi îndulci cu miere şi adăuga puţină coajă de lămâie.
loading...
Loading...

Citește și

Cum să stai în fața calculatorului, ca să nu te îmbolnăvești

Uităm să ne ridicăm cu orele din fața calculatorului și nu ținem cont nicio clipă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *