Sunt curios să văd cine pupă talpa lui Soros. Voi fi acolo!

claudiu_mateiDoi ipochimeni cu pretenții de jurnaliști, în realitate niște analfabeți care ucid cuvintele, perfuzați cu deontologeală, pe banii oengeurilor finanțate de magnatul Soros în România, vin să ne dea lecții despre cât de ticăloși sunt jurnaliștii gorjeni și cât de mânjită e mass-media locală. Este ca și cum o curvă, care, după un oral, o bârfește pe nevasta celui pe care tocmai l-a satisfăcut că-i neepilată la subraț.

Pe scurt, deși v-am mai povestit, Marius Daea, un fost lucrător în presă, prin asociația sa, ”Eurolife”, a fost selectat de ”Expert Forum”, un ONG finanțat de Soros, să facă un așa zis raport despre clientelismul în mass-media din Gorj. Precum nebunul care aruncă rahat în ventilator, Daea i-a terfelit pe aproape toți jurnaliștii, sub diferite pretexte legate de finanțări, locuințe ANL, angajări sau influențele politice, în condițiile în care chiar el a fost posesorul unei garsoniere ANL, chiar el a dat raportul șefilor filialei județene a PC (PUR) și a fost în slujba lor, în vremea cât a condus studioul local al Antena 1, chiar el, tot cu ajutorul influențelor unor politicieni, și-a angajat nevasta la Hidroelectrica și chiar asociația sa a primit sponsorizări de 21.300 de lei de la CEO. Mai mult, firma neprihănitului Daea, Media Daea SRL a avut contracte cu CEO de 52.250 de lei și cu Consiliul Județean Gorj, cifrate la aproximativ 39.000 de lei.

Despre a cui moralitate vorbim, despre care clientelism, domnule Daea Marius Ilie? Dacă vrei să aducem în spațiul public cifre, situații financiare, contracte, dă dovadă de transparență și afișează bilanțurile contabile ale asociației tale, că la Finanțe nu le-ai depus pe 2014 și spune cine te-a băgat la încasare la CEO. Despre alte finanțări, legate de perioada Antena1, construcția unui sediu, etc, detaliem noi aici.

Despre celălalt ins, luat de Daea în proiect ca să-i poată da și lui de-o ciorbă din cei 2.500 de euro, n-o să vorbesc, dobitocul e dus de acasă, pe bune. Emasculatul Cretinel, autointitulat ”expert”, are un avansat grad de retard și am o oarecare compasiune pentru oamenii bolnavi.

De aceea, voi merge la evenimentul organizat de ei, doar așteaptă invitați de seamă de la București, copii de-ai lui Soros, să-i dau lui Dobitoceanu niște medicamente.

Trebuie să vă mărturisesc că sunt curios și care dintre politicienii locali, șefi de instituții, sau mai știu eu cine, vor merge să pupe talpa copiilor lui Soros. Vă ținem la curent, aici, cu o galerie foto superbă. Promit că, apoi, voi face un raport despre clientelismul politicienilor, adică de cine sunt finanțați, sub ce cupolă de influență se află, ce averi au, unde lucrează nevestele, amantele, dacă au locuințe ANL sau contracte cu statul și alte chestii de astea de interes public, of cors…

loading...
Loading...

Citește și

Alo, Finanțele? Nu mai faceți mișto de noi!

În ultimele 10 luni (aveți atașată și o fotografie mai jos) sumele câștigătoare la Loteria …

4 comentarii

  1. Astazi ,cand moralitatea nu mai face doi bani,puscariasii ne tin lectii de moralitate. Ce vremuri urate ….dâh !

  2. Asa da , adevarat jurnalism ,,,,de investigatii . Nu mai calca nimeni pe la evenimentul lui Daia -Gaia .

  3. Nea Alecu, nea Alecu tunde oaia si berbecu . In concluzie mergi la stana ta ciobane .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *