vineri , 15 decembrie 2017 - 6:33

Sunt o adevărată mană CEREASCĂ! Unde găsești magazinul din Târgu Jiu de unde vei cumpăra haine, cosmetice și electrocasnice la preţuri de NIMIC


Magazinul unde sunt scoase la vânzare bunurile confiscate de Agenția Națională de Administrare Fiscală pune la dispoziție clienților săi produse cum ar fi haine, uneori și cosmetice la prețuri de nimic. În toată țara există 20 de astfel de magazine deschise iar în Târgu Jiu acesta este amplasat pe strada Siretului. Programul de funcționare este între 8:30 și 16:00, de luni până joi, și între 08:30 și 14:00, vinerea. Sâmbătă și duminică magazinul este închis. Conform presei centrale, cei de la ANAF intenționează să deschidă chiar și un shop online.

loading...
Loading...

Citește și

Apelul mămicilor din Târgu Jiu către AUTORITĂȚILE locale!

Pe un grup destinat mămicilor Municipiului Târgu Jiu a părut o adevărată dezbatere legată de …

Un comentariu

  1. Dati adresa mai exact, pentru ca strada Siret e mare. Sau e chiar la sediul ANAF. Daca da , unde in sediul care si asta este mare?
    Cand dati o onformatie, dati-o completa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.