miercuri , 26 aprilie 2017 - 12:59

SUPERBĂ blondă din Târgu Jiu înlocuită de o BRUNETĂ! Vezi ce spune aceasta!

A prezentat o bună vreme Observatorul Special al Antenei 1 iar acum se pregătește să devină mămică. Octavia Geamănu  a fost, începând de astăzi (nr.red), înlocuită cu o altă celebritate TV.
Începând de azi, telespectatorii Antena 1 se vor întâlni în fiecare seară, de luni până vineri, la Observator Special cu Ana Maria Gheorghe. Prezentatoarea va prelua ștafeta de la colega sa, Octavia Geamănu, care urmează să devină mămică și care a luat o pauză în activitatea TV. „Am primit cu mare, mare bucurie vestea că din această seară o să prezint Observatorul Special. Am intrat în televiziune acum 10 ani și am lucrat în foarte multe proiecte. Când am venit la Antena 1 am început să mă pregătesc pentru știri. Am făcut cursurile IMA și am început să ies pe teren să fac reportaje pentru Observator Special. Așa că faptul că voi prezenta acum Specialul este o bucurie foarte mare”, spune Ana Maria.

Noua prezentatoare de la Observator Special este și ea mămică

Noua prezentatoare de la Observator Special a devenit și ea mămică acum 9 luni, astfel că înțelege perfect emoțiile și nerăbdarea colegei sale. „Octavia Geamănu este un om minunat. De când e însărcinată vorbim tot timpul numai despre bebeluși. Îi înțeleg nerăbdarea de a fi mamă. Și eu eram fix în același punct anul trecut. Îi promit că voi avea grijă de copilul ei de la serviciu, Observatorul Special”, mai spune Ana Maria Gheorghe.

I.I.
loading...

Citește și

După o nuntă de VIS urmează un botez de LUX: Fiica unui milionar din Gorj, ÎNSĂRCINATĂ!

Au avut parte de o nuntă de vis la începutul lunii septembrie a anului trecut, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.