Supermarketurile, în pericol de închidere!

Reprezentanții marilor lanţuri de magazine din România susţin că, dacă legea care care obligă retailerii să comercializeze 51% produse româneşti și eliminarea ”taxei la raft” va fi votată de parlamentari, aceștia și-ar putea închide afacerile de la noi din țară, potrivit Libertatea.ro.

„Această lege duce la subminarea marilor lanţuri de magazine. Dacă va intra în vigoare va crea un mediu ostil, poate conduce la suspendarea licenţei de funcţionare a unei reţele, iar în final poate conduce la închiderea unor magazine. Retailerii pot lua decizia închiderii operaţiunilor”, spune George Bădescu, director executiv Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

Potrivit legii, comercianţii de produse alimentare au obligaţia ca pentru carne, legume şi fructe să achiziţioneze aceste produse în proporţie de cel puţin 51% corespunzător fiecărei categorii, provenite din lanţul alimentar scurt, aşa cum este definit în Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene. Miercuri, actul normativ ar urma să intre la vot final în Camera Deputaților, care este și forul decizional.

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

Un comentariu

  1. si nu pleaca, cine ii tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.