duminică , 19 noiembrie 2017 - 1:18

Supermodel din Gorj se MĂRITĂ! Vezi cu CINE! Avem IMAGINI

andrada-si-silviu

E sexy, frumoasă și a urcat pe podiumurile de modă de foarte multe ori, calitățile sale fizice fiind apreciate de către designeri. Andrada Statie, căci despre ea este vorba, s-a logodit cu un tânăr din Târgu Jiu, pe nume Silviu.

Andrada Statie a devenit cunoscută pe plan național și internațional după participarea la emisiunea ,,Supermodels by Cătălin Botezatu”. Aceasta s-a ,,bătut” cu alte câteva tinere modele pentru titlul de cel mai bun model. Deși a ajuns în marea finală, gorjeanca nu a reușit să obțină premiul cel mare, respectiv un contract în domeniul modelingului. Cu toate astea, frumoasa șatenă a reușit să se facă remarcată în lumea modelingului, iar acum, conform informațiilor de pe contul personal de facebook, Andrada are încheiat un contract cu agenția de modele „Rue de Modeles” din București. Dacă pe plan profesional, tânăra o duce destul de bine, iată că și pe plan sentimental lucrurile merg la fel de bine. La sfârșitul lunii aprilie, modelul a fost cerut în căsătorie și a acceptat. Tânărul cu care Andrada s-a logodit se numește Silviu și este din Târgu Jiu.

Andrada este din Dănești!

Andrada Statie este din comuna Dănești, județul Gorj, și este absolventă a Facultății de Relații Internaționale, Drept și Științe Administrative din cadrul Universității ,,Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu.

I.I.

loading...
Loading...

Citește și

O SEXY afaceristă din Târgu Jiu, din nou SINGURĂ! Ea și iubitul PATRON și-au spus ADIO!

La începutul lunii iunie a acestui an, fiul omului de afaceri din Târgu-Jiu, Florin Mircescu, …

Un comentariu

  1. O videochatista de moravuri usoare vai de capu ei si obositu ala de langa ea cata pu.la si m..e si a luat asta aoleu:))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.