SUPRASTRUCTURĂ la CE Oltenia! Sindicatele, nemulțumite

ceo

Sindicatele din cadrul CE Oltenia sunt nemulțumite de modificarea actului constitutiv al companiei, care presupune, printre altele, crearea unei suprastructuri. În ședința din 14 octombrie, AGEA va decide dacă din Directoratul CE Oltenia vor face parte oameni care să nu aibă responsabilitatea conducerii unor divizii.
Mai exact, este vorba despre faptul că viitorii membri ai Directoratului nu vor avea portofolii, așa cum actualii directori din cadrul acestui for au și funcții executive, conducând diviziile companiei.

Zeci de mii de euro

Problema este că, neavând portofolii, viitorii membri ai noului Directorat al CE Oltenia vor face parte dintr-o nouă structură, care va avea în subordine directorii de divizii. Prin urmare, noii directori vor fi remunerați cu până la 50.000 de euro, lunar, și vor lucra într-o suprastructură inventată la CE Oltenia.
loading...

Citește și

Urmează să fie NUMIT un nou ŞEF la CE Oltenia!

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a aprobat listele de disponibilizare a o mie de oameni dar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.