SUPRAVEGHETORII CE Oltenia vin la Mătăsari! Ce vizează!

ceo

La sfârșitul acestei săptămâni, cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia își vor ține ședința la sediul din Mătăsari al sindicatelor din Jilț. Consiliul de Supraveghere actual și-a ținut ședințele în județ, de când a fost numit: la SE Rovinari, la sediul administrativ al companie din Târgu Jiu, iar, vineri, supraveghetorii merg în zona carierelor Jilț.

Pe ordinea de zi, nici de această nu există punctul cu privire la completarea Directoratului companiei, deși în spațiul public au fost anunțate iminente schimbări. În schimb, supraveghetorii vor analiza situația exproprierilor din Jilț și vor da curs, cel mai probabil, solicitării liderilor de sindicat cu privire la angajarea a 38 de persoane, care și-au dat terenurile carierelor miniere.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Sentință ȘOC! Complexul Energetic Oltenia, condamnat de judecătorii din Târgu-Jiu

Magistrații Judecătoriei Târgu-Jiu au stabilit, ieri, prima sentință în dosarul de ucidere din culpă întocmit …

Un comentariu

  1. Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: pacurarumarioara1964@gmail com http://bit.ly/29LsSph

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.