SUPRAVEGHETORII CE Oltenia vin la Mătăsari! Ce vizează!

ceo

La sfârșitul acestei săptămâni, cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia își vor ține ședința la sediul din Mătăsari al sindicatelor din Jilț. Consiliul de Supraveghere actual și-a ținut ședințele în județ, de când a fost numit: la SE Rovinari, la sediul administrativ al companie din Târgu Jiu, iar, vineri, supraveghetorii merg în zona carierelor Jilț.

Pe ordinea de zi, nici de această nu există punctul cu privire la completarea Directoratului companiei, deși în spațiul public au fost anunțate iminente schimbări. În schimb, supraveghetorii vor analiza situația exproprierilor din Jilț și vor da curs, cel mai probabil, solicitării liderilor de sindicat cu privire la angajarea a 38 de persoane, care și-au dat terenurile carierelor miniere.

loading…loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

Un comentariu

  1. Oportunitate extra in timpul liber! Trebuie sa ai doar minim o ora libera pe zi, calculator sau laptop, conexiune la internet, multa incredere si multa seriozitate. Noi iti oferim restul, adica programul pe care sa-l folosesti cand vrei, in timpul tau liber si sa castigi bani, chiar din prima luna. Vrei mai multe detalii? Solicita acum informatii la adresa de email: pacurarumarioara1964@gmail com http://bit.ly/29LsSph

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *