sâmbătă , 18 noiembrie 2017 - 14:20

SURSE: RECTORUL UCB A FOST DEMIS!


Surse din cadrul Universității Constantin Brâncuși dau ca sigură revocarea Luminiței Popescu din funcția de rector al UCB. Ministerul Educației ar fi semnat ordinul de revocare din funcție, după ce Senatul universității a votat pentru schimbarea acesteia din funcție. Luminița Popescu se află de câteva luni în conflict cu președintele Senatului Universității Constantin Brâncuși, Adrian Gorun, cel care a anunțat că va demisiona și el din funcție după ce Luminița Popescu va fi demisă din funcție.

Ministerul Educației Naționale ar fi semnat ordinul de revocare din funcția de rector al Luminiței Popescu. Senatul Universității Constantin Brâncuși a votat pentru demiterea acesteia din funcția de rector, iar ministerul a fost de acord cu această propunere, conform unor surse din cadrul UCB. Popescu se află în conflict cu Adrian Gorun, președintele Senatului Universității Constantin Brâncuși. Cel din urmă a anunțat deja că regretă faptul că a susținut-o pe Popescu pentru a ocupa această funcție. Mai mult decât atât, Gorun a spus că va demisiona din funcție imediat după ce Luminița Popescu nu va mai fi rector.

loading...
Loading...

Citește și

Șapte persoane prinse muncind la negru de către inspectorii ITM Gorj. Amenzi URIAȘE pentru agenții economici

Inspectorii Serviciului Control Relații de Muncă din cadrul ITM Gorj au depistat, săptămâna trecută, cinci …

Un comentariu

  1. Aceasta cocoana ar trebui sa fie numita rector pe Alecsandri.Dna-ul trebuie sa ia la puricat hotiile de la Ucb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.