sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 16:30

Surupăceanu şi-a trecut firma pe numele surorii

surupaceanu

document-surupaceanuFostul deputat de Gorj, Mugur Surupăceanu, a trecut pe numele surorii sale toate părţile sociale pe care le deţinea la firma de trading şi fuzionare de energie naturale Qia Energy. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial.
Astfel, Delia Georgiana Moianu, sora fostului deputat, deţine 100% din părţile sociale ale Qia Energy. Qia Energy deținea de mai mulți ani licență de furnizor de energie electrică, fiind totodată activă pe mai multe platforme de tranzacționare ale bursei de energie OPCOM, inclusiv pe cea aferentă certificatelor verzi acordate ca subvenții producătorilor de energie regenerabilă. La sfârșitul lunii martie, anul acesta, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a acordat Qia Energy și licență de furnizare de gaze naturale.
Maria Popescu

loading...

Citește și

FOTO: Milionari în euro din exploatări forestiere ilegale. Jaf ca-n codru pe Valea Sohodolului!

O exploatare forestieră din comuna Runcu a fost închisă, recent, de către Garda de Mediu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.