SUTE de FUNCŢIONARI de la sediul CEO, VIZAȚI! Director: Sunt INEFICIENȚI!

ion-pisc-termo-rov-grup-reteh

Directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari nu și-a depus, deocamdată, CV-ul la Ministerul Energiei pentru a participa la selecția privind posturile de conducere din companie.

Consiliul de Supraveghere al CEO are misiunea de a desemna un nou Directorat la Complexul Energetic Oltenia în perioada următoare. Ion Pisc recunoaște că a fost, zilele trecute, la discuții cu membrii Consiliului de Supraveghere al CEO pe tema posturilor de directori. Șeful Termocentralei Rovinari spune că, la sfârșitul lunii, se va afla dacă va prelua postul de manager al CE Oltenia sau pe cel de director al Diviziei Energie.”Consiliul de Supraveghere caută să completeze aceste posturi din Directorat. Am fost și eu întrebat, am fost și anul trecut , am fost și în alte perioade, dar nu vă pot confirma sau infirma nimic. Trebuie parcurse etapele procedurale cu firma de recrutare, cu examen. La ora actuală, nu am depus niciun CV. E posibil să depun, dar nu vă pot spune cert, pentru că sunt, din păcate, multe anomalii care s-au acumulat la nivel de CEO și e și început de iarnă, situația este foarte complexă și complicată, dar sigur că trebuie făcut ceva ca să ieșim cu bine și din perioada asta grea care vine. Mai departe vom vedea. Am vorbit cu cei din Consiliul de Supraveghere. În cursul lunii sau la sfârșitul lunii, se va afla dacă voi prelua conducerea companiei sau a Diviziei Miniere”, a declarat Ion Pisc.
Îi liniștește pe sindicaliști

Prim-vicepreședintele Federației Univers s-a arătat îngrijorat de faptul că Divizia Financiară s-ar putea muta la Craiova, în cazul în care Constantin Bălășoiu ar prelua funcția de director. Adrian Marciuc chiar a amenințat că va organiza proteste, dacă se va întâmpla acest lucru. Ion Pisc îi transmite lui Adrian Marciuc că nu se pune problema mutării Diviziei Financiare în Bănie. “Liderii sindicali nu trebuie să se teamă de nimic. Toată lumea trebuie să se implice, să lucreze ca să ducem compania asta, Complexul Energetic Oltenia, să fie viabilă pe piața de energie. Nu a propus nimeni mutarea Diviziei Financiare, discuții de astea au mai fost și în iarna trecută. Nu ca să se mute o divizie sau o direcție, ca să se facă în mai multe locații anumite centre unde se pot culege date și unde să se producă date pentru sediul companiei. Nu e nicio hotărâre, vorbe ca astea au mai fost și anul trecut și prin iarnă. Atunci nu s-a sesizat nimeni, dar acum s-au sesizat imediat. Din punctul meu de vedere, cele câteva sute de oameni de la sediul din Târgu-Jiu sunt prea multe, nu și-au dovedit eficiența până acum. Soluția ar fi ca numărul oamenilor de la sediu să se micșoreze. Ar trebui o relocare a persoanelor în funcție de pregătire pe alte locații”, a conchis directorul Sucursalei Electrocentrale Rovinari.
loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

2 comentarii

  1. gorj-domino, eu inteleg ca-i tineti palma la cur lui pisc, dar asta nu inseamna sa tot stergeti abumite mesaje! Pana la urma comentariul de mai jos nu-i strica lui pisc care conduce dupa metode empirice.
    „a fi multi” nu-i totuna cu „a fi ineficienti”! Sunt notiuni diferite, pe care „managerul” pisc le confunda sau pentru ca el confunda managementul calitatii cu managementul sau din frustrarea nedepasita ca nu conduce el pe acei eficienti.
    La sediu CEO lucreaza 0,4% din intreg personalul. Cine stie management stie ca sunt putini, nu multi!
    (in)eficienta unora se datoreaza si mediocrilor promovati in functii de conducere si cu sprijinul lui pisc.

  2. calator prin gorj

    In statutul de infiintare se spune ca sediul poate fi……!! e legal mutati-l odata Dle Ministru daca vreti sa acumulati voturi! Gorjul si-a dovedit inzecit ineficienta si incompetenta in conducerea acestui complex!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *