marți , 17 octombrie 2017 - 19:50

Sute de gorjeni, angajați după un curs de calificare

ajofm-someri

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Gorj pregătește în această perioadă, noi cursuri de formare pentru șomeri. Până în prezent, peste 300 de persoane s-au încadrat în câmpul muncii după absolvirea cursurilor.

La aceste cursuri de calificare sau recalificare profesională se pot înscrie șomerii sau persoanele înregistrate în baza de date a instituției ca fiind în căutarea unui job. Printre cursurile organizate în această perioadă amintim: operator calculator, contabil, agent de turism sau bucătar. După absolvire, cei care urmează cursurile de formare vor fi plasați mai ușor în câmpul muncii. Până în prezent peste 300 de persoane s-au încadrat după ce au absolvit cursurile. Cursurile sunt gratuite pentru toate persoanele înregistrate în baza de date a AJOFM Gorj, chiar dacă primesc sau nu indemnizație de șomaj, iar cei care nu beneficiază de indemnizație de șomaj pot face cursurile contra cost.

loading...
Loading...

Citește și

Pentru PRIMA dată, artă modernă la Țicleni!

Edița cu numărul 28 a Festivalului Internațional de Arte Vizuale GORJFEST a ajuns la final. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.