miercuri , 18 octombrie 2017 - 21:23

Sute de locuri NEOCUPATE la UCB

Peste 900 de absovenți de liceu au fost declarați admiși la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, după desfățurarea primei etape de admitere, anunță Radio Târgu-Jiu.

Chiar și așa, aproximativ 500 de locuri au rămas neocupate. Majoritatea sunt cu taxă. De asemenea, sunt și specializări unde au fost ocupate toate locurile, chiar și cele  cu taxă. Cele mai solicitate specializări au fost Pedagogia Invățământului Primar și Preșcolar, Asistență Medicală Generală, dar și Asistență de Farmacie. Pentru cei care nu au reușit să promoveze examenul de bacalaureat sau nu au fost hotărâți pentru ce facultate să opteze, UCB va organiza o altă sesiune de admitere în perioada 2-14 septembrie. Locuri libere mai sunt la toate specializările Facultății de Inginerie, la Facultatea de Științe Economice dar și la facultatea de Drept.

loading...
Loading...

Citește și

Poliția, la Roșia Jiu. Bărbat oprit în trafic. Vezi ce s-a întâmplat!

La data de 17 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au depistat în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.