SUTE de MILIOANE de dolari și de euro au fost găsite în apartamentul unui ȘEF DE LA ANTICORUPȚIE

O sumă uriașă de bani cash a fost găsită în apartamentul unui șef de la Anticorupție. Suma era una astronomică pentru un om de rând, estimarea inițială a polițiștilor fiind de peste 122 de milioane de dolari.
O razie în apartamentul șefului agenției anticorupție din Rusia a scos la iveală o sumă uriașă de bani pe care bărbatul o ascundea în cutii: peste 122 de milioane de dolari și 2 milioane de euro.

Dmitry Zakharchenko, șeful Comitetului pentru Securitate Economică și Combaterea Corupției, a fost arestat în urma perchezițiilor, iar banii au fost confiscați, scrie RIA Novosti, citată de Daily Mail.

Dmitry a refuzat să declare sursa banilor și a precizat că este nevinovat.

Polițiștii au găsit atât de mulți bani încât nu au mai avut cutii în care să-i depoziteze și s-au oprit din percheziții pentru a găsit alte recipiente.

Potrivit unor surse citate de TASS, banii ar fi de la NOTA-Bank, bancă ce a rămas fără licență în noiembrie anul trecut.

Sursa: http://www.evz.ro/sute-de-milioane-de-dolari-si-de-euro-gasiti-in-apartamentul-unui-sef-de-la-anticoruptie-politistii-au-oprit-razia-pentru-ca-nu-mai-aveau-cutii-in-care-sa-puna-banii-cash.html?utm_source=cancan&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

loading...
Loading...

Citește și

A ajuns la spital după ce a căzut BEAT cu bicicleta!

La data de 19 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Târgu-Cărbuneşti s-au sesizat din oficiu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *