miercuri , 26 aprilie 2017 - 10:52

Sute de polițiști, la DATORIE

alegeri-2016-Tg-Jiu-(8)

Aproape 700 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au fost angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.

Obiectivele urmărite de oamenii legii în cadrul acestor misiuni sunt paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea cu fermitate, corectitudine şi echidistanţă a prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii. „Peste 175 de poliţişti, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă. De asemenea, dintre cele 332 de secţii de votare constituite la nivelul județului Gorj, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 195 de secţii.
Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 81 de poliţişti, constituiţi în 27 de echipe operative. A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 250 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune”, declara Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ de la 1 MAI!

Românii cu vize SUA pot călători în Canada doar în baza unei autorizaţii electronice, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.