luni , 23 octombrie 2017 - 1:44

Sute de șoferi, amendați de polițiști

politie-trafic-strada
Peste 80 de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj au acţionat pentru prevenirea și combaterea nerespectării legislației rutiere de către conducătorii auto și asigurării unui climat de ordine și liniște publică pe raza întregului județ. Astfel, poliţiştii rutieri au aplicat 151 de sancţiuni contravenţionale, din care 90 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în cuantum total de peste 37.000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi consum de alcool și retrase trei certificate de înmatriculare. Totodată au fost constatate opt infracțiuni la regimul circulației rutiere.

loading...
Loading...

Citește și

Festival naţional de umor la Târgu Jiu, cu personalități din România, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina! Vezi programul COMPLET!

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Gorj, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană “Christian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.