Tainele sexului incredibil! Cum îţi aduci iubita mai repede pe culmile plăcerii

sex1

Orgasmul feminin este una dintre cele mai serioase probleme cu care se confruntă cei mai mulți bărbați. Pe de altă parte, orgasmul constituie cu siguranţă una dintre cele mai frumoase experienţe sexuale.

Dacă vrei să știi cum îți aduci iubita mai repede la climax, află că nu trebuie să faci nimic complicat, ci dimpotrivă. Este vorba de lucruri de bun simț, care ar trebui să aibă loc de fiecare dată în timpul actului sexual.

Sexul oral este drumul sigur către orgasm
Cele mai multe femei iubesc sexul oral, fiindcă în acest fel pot obține mult mai ușor orgasmul, lucru care este considerat o parte esențială a vieții intime. Folosește limba cât mai mult în zona organului genital și în special pe clitoris, deoarece acesta este foarte sensibil. Acest lucru va face să își dorească foarte mult să atingă climaxul și să experimenteze senzații de neuitat.

Insistă pe preludiu
Începutul actului sexual este foarte important, deoarece mărește considerabil șansele ca o femeie să ajungă la orgasm. Acestea adoră să fie răsfățate și încălzite în cel mai tandru și mai îndrăzneț mod. Dezbrac-o total, sărut-o încet peste tot, mângâie-i sânii și atinge-o ușor în zona organului genital. Continuă preludiul până când simți că partenera este excitată la maximum.

Stimulează-i punctul G
Majoritatea femeilor experimentează senzații sexuale intense în momentul în care le este stimulat acest loc intim. Punctul G este localizat, mai exact, la aproximativ 3-4 cm de la intrarea în vagin, pe peretele superior. Cea mai bună tehnică pentru stimularea punctului G este aceea de masare cu două degete, prin mișcări ferme și puternice. Pe de altă parte, există și tot felul de jucării sexuale speciale pentru stimularea punctului G care pot aduce femeia la orgasm.

Alege poziţia care să o satisfacă
Sunt câteva poziții sexuale care le ajută pe femei să ajungă la orgasm. De exemplu, una dintre cele mai bune este poziția în care femeia stă deasupra, deoarece deține controlul și se poate mișca în voie pentru a spori plăcerea. Cu atât mai mult, această ipostază este preferată și de bărbați, fiindcă ei își pot admira partenera în toată splendoarea.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

10 lucruri care ţi se vor întâmpla când faci sex în maşină

Evident că e mai plăcut să faci sex în aşternuturi din bumbac, pe o saltea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *