Tânăr de 28 de ani, găsit SPÂNZURAT în baie

Un bărbat de 28 de ani, cu afecţiuni psihice, arestat preventiv pentru omor, la Penitenciarul Oradea, a fost găsit sâmbătă noaptea spânzurat în baia camerei din infirmeria unităţii, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului Oradea, Adina Bîrda, bărbatul a fost găsit la ora 22,15 spânzurat cu un cearceaf legat de duşul din baia camerei din infirmeria unităţii de către deţinutul cu care era cazat.

”S-a anunţat de îndată agentul supraveghetor şi asistentul medical de serviciu care a aplicat primele manevre de resuscitare. La ora 22,20 a fost apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la 22,30, un echipaj SMURD a continuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire la ora 23,20, s-a constatat decesul. Menţionăm că deţinutul se afla în evidenţele cabinetului medical cu afecţiuni cronice psihice”, se arată în comunicat.

De asemenea, adaugă sursa citată, a fost informat Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor şi Serviciul de Medicină Legală care efectuează cercetări în cauză, anunță Agerpres.

Totodată, la nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului.

loading...
Loading...

Citește și

Între secetă şi vijelii! Fenomene extreme!

România este lovită de fenomene extreme. Secetea distruge tot ce e în cale. La Buzău …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *