Tânăr de 29 de ani GĂSIT MORT în CASĂ! Suspiciuni de CRIMĂ la Motru

Totul a pornit în noaptea de Anul NOU, când în jurul orei 1.30, familia l-a găsit pe tânărul de 29 de ani în locuința sa, întins langă pat intr-o stare de inconștiență. A fost chemată ambulanța, fiind dus la spitalul Motru iar mai apoi transferat de urgență la Spitalul Nr.1 din Craiova.Acesta a decedat în data de 2.01.2016 după ce a fost supus unor operații.La aproape 6 luni de la decesul tânărului, conform declarațiilor pe care ni le-a dat în exclusivitate familia, nu s-a întâmplat aproape nimic care să ducă la elucidarea acestui caz.Mai mult decât atât se pare că nu s-au prelevat probe din locuința unde a fost găsit tânărul, nu a fost sigilată locuința și atenție, familia nu a primit rezultatul expertizei IML Craiova la aproape 6 luni de la evenimentul tragic, scrie ECOPOLITIC.RO.

Citiți mai mult aici: http://www.ecopolitic.ro/suspiciuni-de-crima-la-motruministrul-de-interne-petre-toba-se-implica-pentru-solutionarea-acestui-dosar/

loading...
Loading...

Citește și

ISU Gorj scoate la concurs posturi de ofițer și subofițer! Încadrare directă din sursă externă! Vezi când se fac ÎNSCRIERILE!

COMUNICAT DE PRESĂ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt.col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj organizează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *